Lackskydd

Hej! Vi har valt att arbeta med Lahegas keramiska lackkonservering. Lahega är ett svenskt företag som har utvecklat bilvårdsprodukter i 50 år. Med Lahegas lackkonservering kan vi vara säker på att lackskyddet håller vad den lovar och kräver därför inga underhållsbehandlingar.
Lika viktigt är det att ett väl utfört förarbete med polering görs innan man lägger lackskydd. Därför kan du som kund känna dig trygg att ett professionellt arbete utförs på din bil.

1- Ceramicguard xl

Ceramicguard XL är ett 2-komponents keramiskt lackskydd som ger fantastiskt glansdjup och vattenavstötning och extra lång hållbarhet på 36 månader. Dessutom skyddar den hårda ytan mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Önskas ännu mer glansdjup så kan steg 1 läggas i upp till tre lager. Skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta. En bil som är behandlad med Ceramicguard XL kommer att ha en lack i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering.
Pris:   6000 SEK

 

2-Ceramicguard one

Ceramicguard one är ett 1-komponents keramiskt lackskydd som ger fantastiskt glansdjup och vattenavstötning och hållbarhet på 18 månader. Dessutom skyddar den hårda ytan mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta. En bil som är behandlad med Ceramicguard one kommer att ha en lack i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering.
Pris:    5000 SEK