Lackskydd

Hej! Vi har valt att arbeta med MATRIX keramiska lackkonservering. Med Matrix lackkonservering kan vi vara säker på att lackskyddet håller vad den lovar och kräver därför inga underhållsbehandlingar.
Lika viktigt är det att ett väl utfört förarbete med polering görs innan man lägger lackskydd. Därför kan du som kund känna dig trygg att ett professionellt arbete utförs på din bil.

Pris:   6000 SEK

 

 

Matrix Black NordicSilox 5D

 

 

9h keramiskt lackskydd

 

 

  • Mycket långvarig effekt
  • Kräver en utbildad fackman för applicering
  • Värmebeständig (700°C)
  • Extrem vattenavvisning (120° kontaktvinkel)

 

Matrix Black NordicSilox 5D är ett 9h keramiskt lackskydd,

MATRIX NORDICSILOX är ett keramiska lackskydd som utvecklats med hjälp av den absolut senaste teknologin. Produkten möjliggör att hålla din bil i nyskick längre, då den förbättrar varje detalj i lacken, allt ifrån ett ökat färgdjup till en fantastisk glans och lyster.

Speciellt framtagen och noggrant testad av kemister med expertkunskap, möter produkten kraven som ställs av såväl erfarna rekonditioneringsproffs som fordonsentusiaster.

MATRIX keramiska lackskydd levererar oöverträffat resultat.

MATRIX keramiska lackskydd ger ett skydd mot väder och vind, avnötning, temperatur, kemikalier och föroreningar genom att kraftigt binda mot ytan vilket förhindrar att det smälter, krackelerar eller försvinner.